HOME - BEDRIJF - PROJECTEN - CONTACT

BEDRIJFSPROFIEL

Medialandschap
Sinds de jaren 60 is de televisie een steeds prominentere rol gaan spelen in ons dagelijks leven. We kijken met zín allen gemiddeld zoín 2 uur per dag tv, vanwege het vermaak, maar ook vanwege onze natuurlijke nieuwsgierigheid. Dagelijks bereiken ons immers live in onze huiskamer ŗ la minute beelden van bijzondere gebeurtenissen waar dan ook ter wereld.

De strijd om de kijkers begint grotere vormen aan te nemen. Daarnaast gaan de technische mogelijkheden op het gebied van televisie de komende jaren een belangrijkere rol spelen. De keuze voor de kijker thuis op de bank is steeds minder beperkt.

Creativiteit - Inhoud - Techniek
Osimedia is een groeiend bedrijf dat profiteert van deze ontwikkeling. De producten van Osimedia worden vooral vanuit kijkersperpectief gemaakt: Mooie, ontroerende, stijlvolle of juist flitsende televisie, Osimedia weet voor elk publiek de juiste snaar te raken. De filosofie van Osimedia is dat het juiste resultaat wordt bereikt door te streven naar de juiste balans tussen inhoud, creativiteit en techniek.

Breed Pakket
Dat voorheen alleen TV zenders of productiemaatschappijen met zeer grote budgetten zich een professioneel televisie product konden veroorloven behoort tot het verleden. Door de stand van de techniek, in combinatie met Osimedia's befaamde efficiŽnte werkwijze, is het nu ook met een kleiner budget mogelijk om een professioneel televisie product te laten vervaardigen.

Osimedia maakt voor elke opdrachtgever een product op maat. Van muziekvideo tot reclamespot, van televisie programma tot bedrijfspresentatie, alles in de prijsklasse die bij de klant past.

Osimedia produceert daarnaast muziekproducties voor artiesten en bands. Van complete producties tot het componeren van nieuwe muziek, van complete CD tot het vertalen van anderstalige liedjes. Osimedia is het betaalbare alternatief voor elke muziekartiest.

Klanten
Osimedia maakt(e) al producties en opnames voor NOS Journaal - RTL - SBS - L1 - TV Limburg - TROS SterrenNL - TV Oranje - HJDM Music - Berk Music - Telstar/Johnny Hoes - Captain Rob Records - Star Company - UPS - ING Bank - Wim Bosman - Vox - IGO Post - 3ML - OR6 - KPN - Oliesjeik - EasyCleanPro en vele andere artiesten, bedrijven, labels en tv zenders.

Toekomst
Door de ontwikkeling van eigen innovatieve producten wil Osimedia onder de vlag van TVEllef nog meer gaan fungeren als aanbieder op de TV markt. Het eigen label Butterbox zal bijzondere muziekproducties blijven produceren en beschikbaar maken middels nieuwe digitale kanalen. De belevenis van de kijker en luisteraar blijft altijd centraal staan.Osimedia - Dorpsstraat 8 - 6049 BV Herten - tel. 0475 350061
BTW nr: NL158385342B01 - KvK nummer: 12051350 - Postbank: 9599931