HOME - BEDRIJF - PROJECTEN - CONTACT

MULTI MEDIA
In 2003 begon Osimedia, het in dat jaar opgerichte bedrijf van producent Olaf Simons, met de productie van videoclips. Honderden artiesten werden voorzien van low- tot medium budget muziekvideo's. Duizenden clips werden geproduceerd, en uitgebracht op DVD in een periode dat de Muziek-DVD nog in opkomst was. De combinatie van muziek en bewegend beeld vormt nog steeds de basis van de Osimedia producties, maar deze beperken zich al lang niet meer tot videoclips. Nadat Osimedia in 2005 onderdeel werd van TVEllef Limited werkt eigenaar Olaf Simons aan de meest uiteenlopende projecten.


MUZIEK
De contacten die Osimedia had opgedaan als producent van videoclips hebben geleid tot de oprichting van een eigen muziek label. Als componist was Olaf Simons al sinds jonge leeftijd actief met het maken van eigen muziek. Vanaf 2006 maakt Simons professionele muziekproducties voor diverse artiesten. Het eigen label Butterbox.nl brengt de CD's vervolgens op de markt.


INTERNET TV
Osimedia startte in 2006 met TV Ellef.nl. De eerste limburgstalige TV zender ter wereld, die volledig op het internet te bekijken is. Via www.tvellef.nl wordt de kijker op de hoogte gebracht van actuele gebeurtenissen in het hart van Limburg. De programma's richten zich op een groot publiek, en bieden een afwisselende mix tussen informatie en entertainment. TVEllef is tevens de merknaam voor de meeste producten die gemaakt worden in de studio van Osimedia.


TELEVISIE
Onder de vlag van TV Ellef werden ook TV programma's voor een uiteenlopende reeks TV zenders geproduceerd. Het grootste project is Sterrenpalet, het muziekprogramma met Nederlandstalige Toppers. Het programma wordt sinds 2007 uitgezonden door zenders als TROS Sterrennl, TV Oranje, TV Limburg, 3ML, OR6 en Hollands Midden. Een ander succesvolle programma was Big Benny op de Camping, een real life soap van de populaire Limburgse zanger, dat in 2006 op TV Limburg te zien was. Tijdens de limburgse carnaval maakt het team van TVEllef de programma's De Wins van de Prins en het Lindeboom Prinse Schlager Festival.

Op nieuwsgebied is Osimedia een samenwerking aangegaan met het populaire programma Hart van Nederland. Osimedia werkt samen met de Limburgse correspondenten van dit nieuwsprogramma van SBS6. Voor RTL5 werd Joran van der Sloot aan de leugendetector ondervraagd.Osimedia - Dorpsstraat 8 - 6049 BV Herten - tel. 0475 350061
BTW nr: NL158385342B01 - KvK nummer: 12051350 - Postbank: 9599931